CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 3, 2010

What happen when u drive alone!!

Bentong ke Kuantan..200km

Hihihihihiiii...Hahahahahaha..haha..huh..huhuhu..huhuh..kih..kih
OMG...Baru half way ke Kuantan, aku dah boring...maintain 110 - 120km/j..takut kena sepit terep ..nak call sayang..line x clear..apalagih...aku melalak sorang2 dlm keta(amik feel)..hiii...x sangka gak..baru aku perasan suara aku mmg teruk (selama nih x pernah lak ada oang kata suara aku hancus)....Sib bek aku x gi audition Raja Lawak AF..kotidak x pasal2 juri2 tuh mesti kena kencing manis punyer...ngeh2..Vid di bawah nih layan jer..jgn betulkan sound speaker yek..

video

Ada yg kena vertigo x?..atau dah hyperemesis gravidarum??

Aku tau korang mesti tensen nak komen ek?..no.no..no..nooo ...korang mesti kata aku siok sendiri ek...betul3..
Aku cuba dptkan komen juri2 pro...hanya mereka yg bole membezakan antara kaca dan permata...suma oang tau dorang nih pasal ngutuk kritik oang lain mmg kelas punyer..

Juri 1...





Juri 2...

Aku dah agak dah..dorang mesti x terkata punyer..hehe..aku ada satu lagi klip versi bilik tidur air...Yg tuh aku nak bagi pd juri2 one in a million lak...hehe

Eh..korang kalu drive sorang2(bila boring giler) selalunyer wat per dlm keta??..

Mungkin......


  1. menguyah apa saja...kekacang, kitkat, koci, roti, kopok lekor, jagung, cheezels, pringles, jeruk mangga, sliced jambu/mangga ditabur asam(slurrppp), menthos etc..etc..

  2. dengar lagu..radio..cd..

  3. melalak(menyanyi lah) sampai perit tekak..

  4. berfikir jer...

  5. bercakap sorang...ada ker?

  6. call buah hati...talk all the way..

  7. race ngan keta lain...

  8. minum 1oo plus sampai kembung..

  9. atau apa jer yg x memudaratkan diri sendiri dan pengguna jlnraya yg lain..

Yg penting aku x mengantuk..



Related Posts with Thumbnails