CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, March 27, 2010

Two In One

Sah Memang Masin Mulut Aku

Baru jer aku ngomel dlm n3 yg lepas..dia mai 2 oang sekali anugerah award (tag) pd aku..."BEAUTIFUL BLOGGER"..!!??..Brrrrr....ntang mana yg biutipul nih..? Ada sesape nak bagi "MACHO BLOGGER"..?..banyak songeh..Jadik nak mudah keja aku, aku balas sekali untuk kedua-dua blogger yg manis rajin nih..Sowee lambat respon..kekangan masa (jawapan standard..hehe)

Here are the rules to accept the award

1. Thank & link the person that gave you the award.

2. pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

3. Contact the bloggers and let them know they've won the award.

4. State 7 things about yourself.

1. Thank and link the person that gave you the award.

Tq sLap mE pLz...Tq Daun....Both of u r so kind..Tq 4 the award.

2. All the bloggers that follows me r fantastatic n bombastic...so im not going to discriminate others from the 15 selected ones.

3. Kerna aku x patuh arahan no. 2..maka rules no. 3 nih terbatal..hehe

4. 7 perkara mengenai aku...

7 perkara jer???...naper x 70 ??..hehe

Dengar sini kawan-kawan....

1. Aku suka wanita berambut panjang...paling tidak paras dada....

2. Ada 620 otot dan 206 tulang yang berfungsi dlm badan aku..

3. Tekanan darah 120/80 mmHg

4. Denyut jantung semasa rehat..58 denyutan seminit.

5. Darah jenis "B'

6. Tiada hipertensi dan diabetik.

7. Payah nak senyum...payah nak serius..

Ah..selesai tugas aku...Sekali lagik tq to sLap mE pLz dan Daun...




Friday, March 19, 2010

Award 'O' Award

a.k.a Kena Tag lah namanyer...


Uishh..ingatkan demam mengetag nih dah berlalu...x sempat toleh lagi dia mai balik...Dulu aku ditag oleh blogger fren yg manis menawan pompuan melayu terakhir yg memang lah memang..hehe..Kali nih tag datang dlm versi (award) yg berbeza tapi yg tersirat tuh lebih kurang gak..

Wooha..Aku dpt award!!! (spt yg tertempek di atas tuh)..Ingatkan award lelaki melayu terakhir..rupa2nyer award mintak aku bercakap jujur...sejujurjujurnyer..aduih.. diminta aku wat pengakuan 10 perkara tentang diri aku yg dipaparkan di bawah nih mestilah JUJUR....Alaaaa...aku bukan artis..masuk audition raja lawak pung x penah..

Oang lelaki kalu suruh bercakap jujur mmg kecut gelabah sikit(hehe..ayat selamat nih)..tapi kerna blogger fren yg bernama wanita bt abd mutalib aku layan jer...

Okey okey..baca betul2 dan sila percaya..ihik

1. Profil : Aku seorang lelaki tulin...dah bersunat eh.. akhil baligh/dewasa..bintang scorpio

2. Kalu di rumah suka pakai kain sarong(pelekat) jer..aircond dan sgt praktikal...

3. Aktiviti sukan yg aku pernah dan sedang ceburi..Bolasepak, bed badminton, takraw, rugby, hockey, bolatampar, bolakeranjang, futsal, bolajaring, ping pong, tennis...tapi sekarang tengah jatuh cinta ngan bowling..hehe..te!!..meh celen..kat wangsa walk

4. Tinggi..5kaki 7inci...berat 68kg..bmi 22.2..maksudnyer berat ideal la tuh...leh jadik model nih

5. Cita2...nak jadi pilot..tapi..huhuuuu...drebar ketapi pung x lulus..

6. Nak jadi jutawan internet....tapi...woaaaaaaaa..I don't even know what is SOHO

7. X penahpun rasa diri nih hensem...tapi...ekekeh..ada makwe indon tuh kata aku cam SRK..uwekk koh koh..

8. Gerrram kat..Merc CLS 350...(pray 4 it)..jes try to figure out my savings...huhu

9. Oooo lupa nak bagi tau..kulit hitam gelegam tapi ada juga manis di sanasini..eceh

10. Belanja aku makan laksa!!?....pasti x tolak..hehe
Beres...10 kejujuran ku....te!!...r u happy now..anyway tenkiu 4 the award..
Emmmmh..pasnih dpt award apalak??....



Saturday, March 13, 2010

Froggie

Bila Hujan.....

Aku jenjalan ke blog oang lain dan notice ramai yg bergumbira ngan kehadiran hujan setelah sekian lamanyer...Yep..musim panas nih mmg memberi kesan kpd tingkahlaku kita....contohnyer dari segi berpakaian...kalu bole sumanyer minima...bek pompuan maupun lelaki...dlm umah pakai tiub jer..

Ada gak yg retreat ke tepi laut, dan yg suka lebih cool lagih beristirehat dlm hutan mcm tempat nih. Aku di umah cam besa..pakai kain sarong pastu lipat ke atas cam mamak punyer stail..perghh..mmg pesen musim panas yg sgt praktikal baik yg bujang maupun yg dah x bujang..hehe..kalu nak ke bilik air senang..angkat jer...dan kalu ada binatang buas tersesat ke dlm kawasan larangan tindakbalas nyer pantas dan efektif..tapi itulah kelemahannyer..berkain sarong tanpa memakai tiub..apa jer bole masuk tanpa perlu password..hehe..Tebuan betina penah sesat dlm kain aku..Kalu dia duk diam jer xper gak..nih dia bagi luv bite ntang pehe kanan aku....oooohhh..cuba bayangkan betapa sedapnyer gigitan manjer si tebuan tuh..sib bek ntang pehe..kalu kat tuuttt...brrrrr..hehe..(I know what's in ur mind)..

Eh!!..aku sebenarnyer nak kaitkan hujan ngan satu makhluk di bumi nih..Ntah kemana perginyer katak ong masa musim panas nih...langsung x dengar simfoni sang kadok di kala hujan...Tetiba hujan turun sehari dua nih...terdengar gema alam semulajadi menyahut di sanasini...I Luv It


Wednesday, March 3, 2010

What happen when u drive alone!!

Bentong ke Kuantan..200km

Hihihihihiiii...Hahahahahaha..haha..huh..huhuhu..huhuh..kih..kih
OMG...Baru half way ke Kuantan, aku dah boring...maintain 110 - 120km/j..takut kena sepit terep ..nak call sayang..line x clear..apalagih...aku melalak sorang2 dlm keta(amik feel)..hiii...x sangka gak..baru aku perasan suara aku mmg teruk (selama nih x pernah lak ada oang kata suara aku hancus)....Sib bek aku x gi audition Raja Lawak AF..kotidak x pasal2 juri2 tuh mesti kena kencing manis punyer...ngeh2..Vid di bawah nih layan jer..jgn betulkan sound speaker yek..

video

Ada yg kena vertigo x?..atau dah hyperemesis gravidarum??

Aku tau korang mesti tensen nak komen ek?..no.no..no..nooo ...korang mesti kata aku siok sendiri ek...betul3..
Aku cuba dptkan komen juri2 pro...hanya mereka yg bole membezakan antara kaca dan permata...suma oang tau dorang nih pasal ngutuk kritik oang lain mmg kelas punyer..

Juri 1...





Juri 2...

Aku dah agak dah..dorang mesti x terkata punyer..hehe..aku ada satu lagi klip versi bilik tidur air...Yg tuh aku nak bagi pd juri2 one in a million lak...hehe

Eh..korang kalu drive sorang2(bila boring giler) selalunyer wat per dlm keta??..

Mungkin......


  1. menguyah apa saja...kekacang, kitkat, koci, roti, kopok lekor, jagung, cheezels, pringles, jeruk mangga, sliced jambu/mangga ditabur asam(slurrppp), menthos etc..etc..

  2. dengar lagu..radio..cd..

  3. melalak(menyanyi lah) sampai perit tekak..

  4. berfikir jer...

  5. bercakap sorang...ada ker?

  6. call buah hati...talk all the way..

  7. race ngan keta lain...

  8. minum 1oo plus sampai kembung..

  9. atau apa jer yg x memudaratkan diri sendiri dan pengguna jlnraya yg lain..

Yg penting aku x mengantuk..



Related Posts with Thumbnails