CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 20, 2010

Ur Eyes Never Lie

Pendidikan Seks

Whoa!!...Pendidikan Seks!!!??...wo hoo..Aku mmg x pakar dlm bab-bab nih....Aku cuma pandai...ops..terlebih sudah...Ari tuh aku jenguk kat sinih. Pikir jugak..apa yg nak dibentang kpd murid-murid nanti..Adakah its going to be more on physical..or rather focus on the psychology..

Whatever is in ur mind...aku nak share something from this vid...(psst: sucikan dulu minda korang sumer dari mende2 yg ternoda)...Layann..

video

Well!!...Aku x mau korang terdorong pd satu MENDE saja....Cuba bayangkan kalo kita x diberi pendidikan seks yg SECUKUPNYA..mesti korang ingat mende yg di atas tuh tadi XXX..(ker aku sorang jer yg ingat camtuh!..so the prasan)

Eh!!..camner leh kita tau yg kita sumer nih dah sexually educated...?!

Aku suka jenguk di sinih..psst: oang lelaki x banyak kerenah..hehe


Related Posts with Thumbnails